Partnerstvo verejného a súkromného sektora - Hrašková, Dagmar
Forma verejno-súkromného partnerstva - Public private partnership (PPP). Hlavné ciele politiky PPP. Projekty PPP. Základné rozdiely medzi klasickými metódami spolupráce a PPP. Výhody a nevýhody PPP. Proces prípravy a realizácie projektu PPP. Oblasti vhodné pre PPP projekty. Legislatíva v oblasti projektov PPP. Asociácia pre podporu projektov PPP. Riziká projektov PPP. PPP na Slovensku a v zahraničí (Česko, Nemecko).