Vplyv finančného prenájmu na peňažné toky v účtovníctve nájomcu - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vykazovanie peňažných tokov z finančného prenájmu v prehľade peňažných tokov. Vymedzenie finančného prenájmu z účtovného a obchodného hľadiska. Účtovanie finančného prenájmu. Vykazovanie peňažných tokov z finančného prenájmu.