Podpora vedy zo Siedmeho rámcového programu - Hrapko, Michal
Informácia o možnostiach financovania výskumu zo Siedmeho rámcového programu Európskej únie. Sú dva programy, program Spolupráca a program Ľudia, ktoré sú najviac vhodné pre Fakultu hospodárskej informatiky. Program Spolupráca je vhodný najmä pre skúsenejších vedcov a akademikov, program Ľudia je naopak zameraný na mladých vedcov, alebo doktorantov.