Problémy zdaňovania príjmov plynúcich z podielov na kapitálovej účasti v inej spoločnosti - Solík, Ján
Zdaňovanie príjmov z kapitálových účastí. Nerovnaký prístup k zdaňovaniu. Bolo by vhodné novelizovať zákon o dani z príjmov v časti týkajúcej sa predmetu dane fyzických aj právnických osôb.