Hospodárenie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Škola a školské zariadenie ako príspevková organizácia. Rozpočet školy a školského zariadenia ako príspevkovej organizácie. Hospodárenie škôl a školských zariadení ako príspevkových organizácií. Pravidlá hospodárenia. Podnikateľská činnosť.