Význam manažérstva kvality v školstve - Pisoňová, Mária
Vysvetlenie významu slova kvalita. Možnosti uplatnenia systémov kvality vo sfére služieb. Zaradenie činností školskej organizácie do sféry služieb. Charakteristika modelov kvality: model Q4, model GAP, model AIM.