Recenzia publikácie - Pacáková, Viera
Recenzia publikácie Ľ. Sipkovej a E. Sodomovej: Modelovanie kvantilovými funkciami. Charakteristika publikácie, obsahová stránka, štruktúra monografie. Prínos a kvalita vedeckej monografie.