Bezpečnost uživatelů i-bankingu a ochrana banky - Vaněk, Jan
Útoky na klientov internetového bankovníctva. Úroveň bezpečnosti. Základy bezpečného chovania v elektronickom priestore. Metódy ochrany proti internetové kriminalite na strane banky. Princíp systému pre odhaľovanie podvodov.