Banky a bezpečnostní trendy IT - Hamřík, Antonín
Závislosť bankovníctva od informačných systémov a technológií. Zvýšené požiadavky na bezpečnosť. Outsourcing a bezpečnosť v bankovníctve. Vonkajšia a vnútorná bezpečnostná hrozba. Možnosti zníženia rizika a početnosti hrozieb. Nové komunikačné kanály a mobilné zariadenia.