Dlhodobá nezamestnanosť, riešenia a sociálne dôsledky - Benko, Ján
Dlhodobá strata zamestnania, dlhodobá nezamestnanosť. Riešenia dlhodobej nezamestnanosti na Slovensku a vo svete. Sociálno-ekonomické dopady dlhodobej nezamestnanosti. Priebeh nezamestnanosti a jej vplyv na psychiku človeka.