Využitie optimalizačných modelov a metód bivalentného programovania v rozhodovaní firmy a jej vozovom parku - Nahácka, Veronika
Informácia o zameraní dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 13.septembra 2007. Cieľom práce bolo zosumarizovať poznatky o modeloch súvisiacich s rozhodovaním o vozovom parku firmy a metódach pre riešenie úloh bivalentného programovania a na ich základe odvodiť optimalizačné modely na riešenie konkrétnych úloh spojených s riešením problému zabezpečovania dopravných služieb v Západoslovenskej energetike a.s. a tieto aj riešiť.