Data Envelopment Analysis a jej využitie pri vyhodnocovaní efektívnosti bankového sektora - Žabka, Marián
Informácia o zámeroch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa uskutočnuila 20.septembra 2007. Práca je venovaná hodnoteniu efektívnosti bankového sektora využitím neparametrickej metódy Data Envelopment Analysis.