Školský manažment a príprava na jeho realizáciu - Obdržálek, Zdeněk
Interpretácia výsledkov teoretického rozpracúvania a empirického skúmania školského manažmentu a prípravy riaditeľov škôl na jeho realizáciu, získaných pri riešení projektu KEGA Konverzné magisterské štúdium školského manažmentu.