Kvalitatívna reprodukcia ľudských zdrojov v slovenskom poľnohospodárstve - Gubáňová, Monika
Žiadny podnik nemôže byť úspešný, ak nemá kvalitné ľudské zdroje. Momentálne sa zdôrazňuje potreba celoživotného vzdelávania. Kvalita ľudského potenciálu tak manažérov, ako aj výkonných zamestnancov je jedným z najvplyvnejších determinantov úspešnosti poľnohospodárskych podnikov.