Riadenie školy v kontexte požiadaviek súčasnej spoločnosti - Fráterová, Zuzana
Poukázanie na premeny súčasnej spoločnosti. Zdôraznenie požiadaviek na riadenie školy. Uskutočňovanie riadenia zmien v škole ako základu účinného vedenia ľudí a riadenia školy.