Metodologické prístupy k ponímaniu cestovného ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Cestovný ruch je v súčasnosti veľmi rýchle sa vyvíjajúcou kategóriou. Prezentácia rôznych názorov a hľadísk na cestovný ruch od predstaviteľov teórie ako aj praxe. Metodologické prístupy k ponímaniu cestovného ruchu (ekonomický, technický, holistický prístup). Cestovný ruch a jeho obsahové vymedzenie. Multidisciplinárny charakter cestovného ruchu.