Možnosti financování přeshraničních projektů z prostředků Evropské unie - Chobotová, Monika
V súčasnosti väčšina prihraničných obcí a miest ČR vypracúva projekty, ktoré by mali podporiť cezhraničnú spoluprácu, podporiť rozvoj podnikateľskej činnosti, vybudovať potrebnú infraštruktúru ... Pre ich realizáciu väčšina obcí a miest ČR využíva prostriedky zo štrukturálnych fondov EÚ. Príspevok má vytvoriť ucelený prehľad o možnostiach financovania regionálnych projektov v rokoch 2007-2013 a poukázať na chyby, ku ktorým došlo pri čerpaní prostriedkov v predchádzajúcom období.