Potřeba zavádění informačních kompetencí do celoživotního vzdělávání - Horváthová, Zuzana
Informačné a komunikačné technológie vyvolávajú zmenu didaktiky. Efektívne využívanie moderných technológií ako nástroja vzdelávacieho procesu. Inovácie v klasickom dištančnom vzdelávaní alebo v samoštúdiu doplnenom o výukové dávky.