Statická média ve vzdělávání - Chromý, Jan
Rozdelenie statických médií a popis činiteľov, ktoré ovplyvňujú ich používanie pri vyučovaní. Didaktické technické prostriedky, ktoré slúžia k prezentácii statických médií, stanovenie základných pravidiel pre ich optimálne použitie.