Ako využiť možnosti marketingu vyhľadávacích služieb - Miklošík, Andrej
Význam marketingu vyhľadávacích služieb MVS). Úlohou je zabezpečiť zvýšenie návštevnosti konkrétnej vebovej stránky využitím internetových vyhľadávačov. MVS poskytuje na Slovensku jedna firma e-Target.