[Viacrozmerné štatistické metódy s aplikáciami] - Pacáková, Viera
Recenzia na monografiu, ktorá poskytuje teoretický výklad a návod na aplikáciu viacrozmerných štatistických metód pri riešení praktických problémov ekonomickej praxe pomocou aplikácie SAS Enterprise Guide verzia 4.1.