Čas hrá proti nám - Hübel, Jozef
O výstavbe nových blokov jadrových elektrární (JE) musí Slovensko rozhodnúť rýchlo - je to zatiaľ jediná reálna technologická možnosť ako zaručiť energetickú bezpečnosť našej krajiny. Európska únia a jadrové elektrárne. Jadrové elektrárne vo svete. Jadrové elektrárne a emisie. Ekonomika prevádzky JE a nie rýchla návratnosť investícií. Cesta pre Slovensko v oblasti jadrovej energie - história a súčasnosť.