Vilia-nové funkcie obcí na Slovensku s príkladmi z praxe - Filo, Peter
Nový systém funkcií VILIA pre prímestské obce. Ide o funkcie s dopadom na územné plánovanie, urbanizmus obcí a následné stavebné investície. Cieľom systému VILIA je zastaviť negatívny demokratický vývoj viacerých sídiel a poskytnúť kompetentným funkcionárom obcí nástroj pre nové rozvojové impulzy.