Plánovanie kontrolných a hodnotiacich ukazovateľov personálneho plánovania - Köböl, Andrej
Dôvody toho, prečo plánovanie ľudských zdrojov nepredstavuje v hospodárskej praxi kľúčovú personálnu činnosť, a to ani napriek dobrej teoretickej rozpracovanosti tohto pojmu a širšej metodologickej základni. Autor odhaľuje najčastejšie bariéry tohto javu a zdôvodňuje, prečo je dôležité zaviesť formalizované personálne plánovanie, aké metódy je vhodné použiť a akými kontrolnými ukazovateľmi ho možno sledovať.