Vývoj a súčasný stav malého a stredného podnikania na Slovensku a jeho vplyv na zamestnanosť - Kollár, Juraj
Vývoj stavu fyzických a právnických osôb v malom a strednom podnikaní. Podiel malého a stredného podnikania na celkovej zamestnanosti a na zamestnanosti vo vybraných odvetviach