Internet ako pevná súčasť komunikačnej stratégie firmy - Miklošík, Andrej
Komunikácia firmy s externým a interným prostredím prostredníctvom internetu. Internet ako reklamné médium. Internetové služby využívané pri marketingu vyhľadávacích služieb.