Implementácia medzinárodných účtovných štandardov pre finančné vykazovanie a ich vplyv na metodiku účtovania a vykazovania v komerčných poisťovniach a v zdravotných poisťovniach - Engelová, Katarína
Čiastkové výsledky vedeckého projektu zameraného na implementáciu medzinárodných štandardov IFRS a ich vplyv na metodiku účtovania a vykazovania v komerčných a zdravotných poisťovniach. V nasledujúcich fázach riešenia projektu by mali byť výsledkom výstupy zamerané na riešenie partikulárnych problémov súvisiacich s komplexnými otázkami ohodnocovania, uznania a vykázania transakcií zahŕňajúcich finančné nástroje, finančných kontraktov a zmluvných garancií.