Realizácia stratégie rozvoja konkurencieschopnosti v podnikateľskom prostredí ekonomiky SR - Bartovič, Miroslav
Podnikateľské prostredie a jeho vplyv na dlhodobú konkurencieschopnosť a rast trhovej ekonomiky. Zabezpečenie rastu konkurencieschopnosti Slovenska. Zameranie sa na oblasti vymáhanie práva, mieru regulačnej záťaže smerom k podnikateľom, zlepšenia prístupu ku kapitálovému trhu pre všetky podniky, skvalitňovaniu fyzickej infraštruktúry a služieb v sieťových odvetviach a liberalizácie trhov.