Rozvoj firmy v konkurenčnom prostredí a v globalizovanom svete prostredníctvom inovácií - Begányi, Martin
Správanie sa firmy v konkurenčnom tlaku globalizovaného sveta a analýza tejto problematiky v dvoch rovinách - z pohľadu inovačného cyklu výrobku a z pohľadu inovácií vo vnútropodnikových procesoch. Ako príklad slúži správanie sa transnacionálnej korporácie pôsobiacej celosvetovo. Dôležitosť podpory vedy a výskumu na makro, aj na mikro úrovni.