Ochrana všeobecných osobnostních práv v České republice - Matejka, Jan
Ochrana všeobecných osobnostných práv v Českej republike, ktorá sa týka výlučne práv fyzických osôb. Rozsah a obsah práva na ochranu osobnosti.