Vplyv globalizačných a integračných procesov na ekonomiku a spoločnosť - Fodor, Tomáš
Aktuálnosť globalizácie a integrácie. Ich dominantnosť v súčasnom ekonomicko - politickom dianí. Vplyv globalizačných trendov na sociálnu, kultúrnu i náboženskú oblasť globalizovanej spoločnosti. My ako súčasť globalizovaného sveta, so zvyšujúcim sa tempom života a s rastom nárokov na relevantné informácie a ich flexibilné uplatnenie.