Technologická náročnosť slovenského priemyslu - Havettová, Miroslava
Poukázanie na problém technologickej náročnosti Slovenského priemyslu. Technologická náročnosť ako kľúčový prvok v ďalšom rozvoji ekonomiky. Potreba definovania zmien vybraných ukazovateľov pre dlhodobý a udržateľný ekonomický rast.