Zvyšování konkurenceschopnosti malých a středných podniků formou vzdělávání v podmínkách globalizace - Mikolandová, Petra
Možnosti vzdelávania, ktoré sa stáva v súčasnosti aj pre malé a stredné podniky nutnosťou. Vzdelávanie možno chápať ako jeden z mnohých faktorov, ktorý sa podieľa na zvyšovaní konkurencieschopnosti tohto typu podniku v podmienkach globalizácie. Možnosti financovania vzdelávania z fondov EÚ, oblasti vzdelávania, ktoré sú rozhodujúce. Ďalšie možnosti ako v podmienkach globalizácia zlepšovať svoju konkurenčnú pozíciu na trhu.