Problémy podnikateľských subjektov v spojitosti so štruktúrou pracovnej sily na Slovensku - Chandoga, Roman
Zameranie sa na problémy, ktoré vznikajú podnikateľským subjektom na Slovensku v spojitosti s nevhodnou štruktúrou pracovnej sily. Predstavenie niekoľkých možností ako vyriešiť vzniknuté problémy a ako dosiahnuť vyváženosť na pracovnom trhu.