Stratégia riadenia rizík - základ dynamicky sa rozvíjajúcich ekonomík - Rybárová, Daniela, 1967-
Výsledky výskumu spoločnosti Ernst & Young v oblasti rizík. Prieskum sa zameral na efektívne riadenie rizík, ktorým je podnikateľská činnosť vystavená z dôvodu rastúceho objemu investícií na rozvíjajúcich sa trhoch. Základné aspekty systému riadenia rizík. Výhody zavedenia efektívneho cieľového riadenia rizika pre podnik.