Rozvrhová základňa kalkulácií nákladov - Tóth, Miroslav, 1961-
Delenie nákladov na: súvisiace prevažne s produktom a súvisiace s existenciou podniku. Definícia rozvrhovej základne. Požiadavky, ktoré má spĺňať rozvrhová základňa. Druhy rozvrhových základní. Kalkulácia spoločných nákladov.