Příležitosti pro uplatnění neziskových organizací vyvolané tržními a vládními selháními - Nový, Jan
Úvahy nad príležitosťami uplatnenia neziskových organizácií vyvolanými trhovými a vládnymi zlyhaniami a nad úlohami jednotlivých aktérov v súvisiacich transakčných procesoch.