Základné rámce regulačnej politiky SR v regulačnom období rokov 2007-2009 - Tokárová, Mária
Štátna regulácia v sieťových odvetviach v SR. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví. Cieľ regulačnej politiky v uvedených rokoch 2007 - 2009. Oblasti regulácie: elektroenergetika, tepelná energia, plynárenstvo, verejné vodovody a kanalizácie, poskytovanie vodohospodárskych služieb.