Netradičné zdroje finančných výnosov - Leščišin, Michal
Netradičné zdroje finančných výnosov v súčasnosti - výsledky vedeckého výskumu, kreativita, znalosti, softvér a ďalšie produkty intelektuálneho kapitálu. Nedostatočné využívanie nehmotných činiteľov rozvoja v SR. Investovanie do moderných technológií - určujúci fenomén ekonomickej výnosovosti. Vznik netradičných korporácií - tzv. dutých organizácií (hollow corporations). Ochranná známka a dizajn - nehmotné aktívum spoločnosti. Znalostný manažment ako zdroj ekonomických výnosov.