Podnikatelské inkubátory - Líšková, Zuzana
Podnikateľské inkubátory - pomoc začínajúcim podnikateľom. Podpora nie je samoúčelná. Pomoc z inkubátorov dostanú len podnikatelia, ktorí majú pripravený originálny a inovačný projekt. Na podnikateľský inkubátor sa možno obrátiť s každým dobrým nápadom, či zámerom, ktorý by mohol byť komerčne využitý. Každý inkubátor si stanovuje pravidlá pre prijatie firmy. Ako sa prihlásiť v Česku. Vzorová osnova podnikateľského zámeru.