Zaměstnatelnost absolventů škol na trhu práce v Moravskoslezském kraji - Balcar, Jiří
Nástroje zvyšovania kvality školskej prípravy a uplatnenie absolventov na trhu práce. Získavanie aktuálnych informácií o situácii na trhu práce, trendoch rozvoja odborov a odvetví a o predpokladanej zamestnanosti v jednotlivých profesiách. Vplyv týchto informácií na štruktúru ponuky vzdelávania, na rozvoj školského systému. Zmena štruktúry zamestnancov.