Prepravné služby z hľadiska DPH s príkladmi - Rakovská, Jana
Článok nadväzuje na článok uverejnený v predchádzajúcom čísle. Preprava tovaru v rámci EÚ a mimo EÚ v príkladoch. Špecifické prípady prepravy. Preprava osôb. Prehľad zdaňovania zahraničnej dopravy v EÚ - vybrané členské štáty.