Dlhopisy v účtovných a daňových súvislostiach - Dobšovič, Dušan
Dlhopisy ako cenné papiere. Náležitosti dlhopisu podľa §3 zákona o dlhopisoch. Cenné papiere ako dlhodobý finančný majetok. Cenné papiere ako krátkodobý finančný majetok. Oceňovanie dlhopisov. Účtovanie dlhopisov. Dlhopisy v zákone o dani z príjmov. Ilustračné príklady.