Psychologie v personalistice ano či ne ? - Baroňová, Iva
Psychologické znalosti sú v HR užitočné. Zmena hodnôt a aplikácia psychologických prístupov. Zmena kultúry a psychológia. Citlivé vnímanie svojho okolia.