Z benzínu sa nenajeme, ale na kukuricu jazdiť môžeme - Čermák, Petr
Uplynulý rok prepísal historické ceny základných komodít. Vývoj cien ropy a zemného plynu. Vývoj vybraných rastlinných komodít. Cenové rekordy drahých kovov.