Bioodvetvie zaznamenáva boom - Jureš, Vladimír
Svetový trh napreduje vďaka globálnemu záujmu o ekologické produkty. Miliardové obraty na medzinárodnom biotrhu. Veľké zmeny na východoeurópskom biotrhu. Rast bioprodukcie v oblasti Stredomoria. USA - najväčší biotrh na svete. Kupujúci si môžu vyberať z veľkej ponuky bioproduktov v nákupných centrách, v špecializovaných predajniach s biopotravinami, ale aj na trhoch a v reštauráciách.