Motivační role odměňování - Němcová, Zdenka
Finančná odmena je iba jednou zložkou ovplyvňujúcou pracovnú motiváciu. Táto motivácia je asi najľahšia, ale nie je najúčinnejšou. Ľudia potrebujú aj pochvalu, ocenenie, spätnú väzbu, pocit úspešnosti a zmysluplnosti svojej práce. K tejto komplexnej motivácii zamestnanca účinne prispieva Systém merania výkonu (PMS). Schéma PMS. Význam a prínos hodnotenia zamestnancov.