Segmentace - umění nebo věda? - Máša, Petr
Segmentácia ako významný krok od masového trhu k individuálnemu prístupu k zákazníkovi. Základné druhy segmentácie. Segmentácia založená na výskumoch trhu. Segmentácia založená na firemných dátach. Akú segmentáciu zvoliť.