Kvalita dopravy verzus udržateľnosť - Hreusík, Stanislav
Informácia o riešení problematiky kvality dopravy v kontexte udržateľnosti. Projekt Kvalita slovenskej dopravy ako determinant konkurencieschopnosti v procese globalizácie. Právna úprava a zdôvodnenie potreby aktualizácie legislatívy.