Flexibilné formy pracovnoprávnych vzťahov v podnikoch automobilového priemyslu - Masárová, Tatiana
Atypické formy zamestnanosti vo väčšine krajín ako doplnková forma zamestnania na trhu práce, určená predovšetkým menšiemu okruhu zamestnancov. Ich nárast na vážnosti a význame. Zlepšenie kvality zamestnania a produktivity práce spolu so zladením pracovného a osobného resp. rodinného života vďaka flexibilným foriem organizácie práce. Rozšírenie možností využitia inovačných pružných foriem organizácie na trhu práce zavádzaním nových informačných a komunikačných technológií .